luni, 13 iulie 2015

Turneul ULTRA' din Brasov (11-07-2015) FOTO


As vrea sa incep acest articol cu sincerele multumiri organizatorilor turneului ULTRA’, care a avut loc in acest weekend la Brasov - si anume, baietilor de la Revista ULTRA. Cred cu tarie ca gratie acestui turneu s-a facut un pas foarte important intru buna noastra organizare inaintea deplasarii la Budapesta. Este nu doar un pas simbolic pentru a demonstra ca se putem si noi, romanii, sa fim uniti nu doar in vorbe dar si in fapte. Sa speram ca cei de la FRF nu vor reusi sa ne puna bete in roate in ceea ce tine de bilete la meci, si cu totii vom fi prezenti in Ungaria. 
Nu vreau s-o lungesc cu vorbele, asa ca voi incerca pe scurt sa fac o descriere a tot ce am vazut, simtit si patit la acest turneu. 



Peluza Nord Pitesti: "TRECAND PESTE TOATE IN PELUZA: UNITATE"




 OF 1-2 Sud Dinamo.
 Sud Dinamo



 Mare noroc de acest mic local din incinta stadionului ;)


 Scurt, si la subiect.
 T2 Rapid, a avut o prezenta frumoasa nu doar in teren, dar si in afara terenului. 

 Arbitrul a fost nevoit sa scoata torta din teren in primele minute ale primului meci jucat. Ulterior astfel de incidente nu au avut loc.

 Adunarea capitanilor echipelor cu organizatorii si arbitrii.




FRF = MAFIA
Sud Steaua

 Salutari baietilor din Ucraina, in mod special celor din regimentul Azov, format in marea lui majoritate din nationalisti atat ucraineni cat si din toata Europa.
 Sud Steaua a avut probabil cea mai masiva, activa si vizibila prezenta la acest turneu. Pana acum am avut ocazia sa-i urmaresc doar in tribune sau in mars spre stadion. Personal, am ramas foarte placut surprins de atitudinea lor unul fata de celalalt. Se simtea un spirit al fratiei intre cei peste 100 de stelisti prezenti la acest turneu. Si, ca sa fiu inteles corect si sa nu inceapa lumea sa abereze in comentarii - se simtea unitate intre ei NU din cauza prezentei oponentilor de la Dinamo, sau altor peluze, ci pentru ca asa ei comunica intre ei de regula.
Sper sa nu-mi sara in cap de data aceasta toti cei anti-steaua ca am ceva frumos de spus despre Sudul Stelei - cum s-a intamplat cand descriam Sud Dinamo la unul din derby-urile Romaniei ;)


 Sud Steauape gard.
 De asemenea prezenta oltenilor de la Sud Craiova este de remarcat.


 Sud Dinamo


 Sud Craiova.
 Universitatea Cluj

Sud Craiova

Universitatea Cluj.




Sud Craiova


 Iesenii.
 Brasov a avut probabil una din cele mai bine organizate echipe in teren.
 Dar, si in afara terenului Brasovul a fost la inaltime.

 Sud Dinamo







Baietii nostri de pe banca. Din pacate am avut o prestatie foarte slaba pe teren, probabil din cauza oboselii de pe drum ;)



Multe abtibilduri noi am vazut la acest turneu din artea tuturor gruparilor. Toate abtibildurile noastre s-au epuizat in primele ore. Multa lume a avut o primire foarte calduroasa fata de noi, ca fiind reprezentantii Basarabiei la acest turneu.




Da, au fost si anumite tensiuni la un moment dat. Evident intre Sud Steaua si Sud Dinamo. Dar, totul s-a rezolvat cu demnitate si prin dialog. Chiar daca unele persoane din ambele tabere, incercau sa motiveze pe cei din jurul lor ca ar fi bine sa se termine totul cu o bataie, rationalul si disciplina de grup au predominat.
In ceea ce tine de articolul celor de la ProSport.ro , in care ei unica despre ce vorbesc este despre fair fight-ul stabilit de Sud Dinamo si Sud Steaua, fara sa spuna nimic despre buna desfasurare a turneului, cred ca mass-media din Romania a demonstrat inca o data cat de penibili pot fi.
Fara sa vreau, eu am asistat la discutia care a avut loc intre Sud Steaua si Sud Dinamo, si cred ca acest dialog a fost unul pe cat se poate de constructiv si barbatesc. Daca se va ajunge la un fair-fight intre ei, caci iarasi sunt multe zvonuri si presupuneri, nu am decat sa ma bucur ca si pe meleagurile noastre mioritice incepe o noua perioada in care oponentii vor regla conturile in lupta egala, bazandu-se pe demnitate si respect unul fata de celalalt. Sunt destui inamici externi carora am putea sa le spargem capetele cu bate, scaune, sticle si curele, poate ca romani, ar fi bine sa ne pese de sanatatea fratilor din tabara adversa. In Budapeste nu vor exista reguli ! Insa la noi in tara, am putea sa ajungem la anumite reguli nescrise, cum au ajuns polonezii, rusii, ucrainenii si multi altii.
Inca o data as vrea din partea Oastea Fiara sa multumesc organizatorilor, si sa sper ca aceasta este doar un inceput intr-un drum in care cu totii vom contribui la dezvoltarea potentialului unitatii ultrasilor la meciurile nationalei - https://youtu.be/z12naPmpYhc


Echipa Oastea Fiara
Numai ZIMBRU!!!