joi, 17 decembrie 2009

Ciornîi îl vrea pe Dobrovolski la FC Zimbru


  Patronul lui FC Zimbru, Nicolae Ciornîi s-a săturat ca echipa sa nu mai câştige campionatul din R. Moldova şi în acest sens vrea să-l aducă la echipă pe campionul olimpic şi actualul selecţioner al reprezentativei R. Moldova, Igor Dobrovolski.

   „Actualmente port negocieri cu Igor Dobrovolski, pentru ca acesta să preia funcţia de director tehnic la FC Zimbru. El este un adevărat profesionist, iar de fotbal trebuie să se ocupe anume profesioniştii. Cred că odată cu venirea acestuia FC Zimbru va avea rezultate foarte bune şi nu numai în campionatul intern, ci şi în cupele europene”, a spus Nicolae Ciornîi, care la vârsta de 60 de ani s-a lansat în politică.

  FC Zimbru nu a mai câştigat campionatul de nouă ani, iar acum ocupă locul şase în clasamentul Diviziei Naţionale, la 20 de puncte în urma liderului FC Sheriff. Ciornîi recunoaşte că nu este mulţumit de aceste rezultate, dar nu promite că va fi întărită echipa. „Vom miza în continuare pe discipolii şcolii noastre de fotbal. Poate pe viitor vom aduce şi stranieri la echipă. Nu avem bani ca să aducem jucători puternici din afară”, a mai adăugat milionarul.

Dobrovolski vine, dar cu o condiţie
Dobrovolski nu a comenta aceste declaraţii. Surse apropiate selecţionerului au spus că venirea lui la FC Zimbru depinde anume dacă va fi întărită echipa. „El vrea jucători care să se bată la titlu cu cei de la FC Sheriff”.

Juravel: E foarte bine că Nicolae Ciornîi s-a lansat în politică
Directorul celor de la FC Zimbru, Gheorghe Juravel a salutat lansarea în politică a lui Ciornîi. "În aşa fel dumnealui va fi mult mai aproape de echipă şi cred că va fi un lucru benefic pentru noi. Asta îi va face pe toţi mai responsabili". 
 
Numai ZIMBRU!!!